03-04-2012

Eindelijk: een clubhuis


In een keurig kantoor heeft Promotor nooit echt thuisgehoord. Meestal werd de redactie daarom weggestopt in een bezemhok aan het eind van een gang, en hadden andere redacties er wat voor over om geen buren te zijn. Want herrie, rook en brandgevaar. En onduidelijke types die in- en uitliepen.

Zonder tussenkomst van de Rijdende Rechter werd de redactie zelfs jaren naar de Goelag Archipel van de ANWB verbannen: een hok boven het distributiecentrum in Voorschoten. Dat was een gelukkige tijd, zonder buren, zonder rook- en bierverbod, en zonder Hoe-ga-ik-met-collega's-om-cursussen.

Door sloop was het na een paar jaar afgelopen met de vrijheid. Maar nu is die weer terug. Promotor heeft weer een eigen honk. Drie maanden lang zit de redactie in een tent bij het ANWB Test- & Trainingcentrum bij Lelystad.

De plek is beter dan ooit, want naast de bureaus staan straks een stuk of twintig splinternieuwe motoren. Harleys, BMW's, Honda's, Suzuki's en Triumphs. En daar mag iedereen voor een bescheiden bedrag (nog geen 50 euro) een dag op proefrijden. Gewoon voor de gezelligheid langskomen mag ook. We gaan bbq's doen, films draaien, weet ik veel wat. Kortom, het kantoor zoals het zou moeten zijn: een clubhuis voor motorrijders. Je bent welkom.

1 opmerking:

  1. Mooie motor zeg! Ik ben nu ook bezig met klussen aan mijn motor, wacht nog op de laatste onderdelen en dan is die af!

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren? Meld je dan eerst aan bij de Booswichtenclub.