17-05-2009

Blazen naar Blasjo



Blasjo - hier ongeveer - grootste stuwmeer van Noorwegen met de grootste dammen. Belangrijker voor de motorrijdert: de weg er naartoe. Kilometer of 30 en schitterend. Voor de gelegenheid met muziek van de Noorse winnaar van het Eurovisie Songfestival.

4 opmerkingen:

  1. Ook een leuk fillumpje. Op mijn kaart zie ik alleen maar een berijdbare weg vanuit het oosten (vanaf RV13 in de buurt van Vasshus of Vadla). Is dat deze weg?

    Overigens, met die Eurovisie-muziek er bij word ik wel weer een Norenhater: http://www.youtube.com/watch?v=GUsI0sEibxQ

    BeantwoordenVerwijderen
  2. "vanuit het oosten" moet "vanuit het westen" zijn. Dat krijg ik van die lichte muziek.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Op de satellietkaart een beetje onduidelijk ja, onzichtbaar is misschien een beter woord. Maar weggetje begint bij Gullingen, daarvandaan naar het oosten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @Chris Dit is gefilmd met een VIO POV1. Duur dingetje wel: 700 euro. Maar in gebruik veel makkelijker en robuuster dan alle houtjetouwtje camera's die ik eerder heb gebruikt. Met een klittebandje plak je het zo op je motor of je helm. Mag drijfnat worden, op de grond stuiteren, maar blijft gewoon werken. Het kan ook een stuk goedkoper: laatst hadden we een ATC50000 van 200. Was acceptabel (voor YouToep filmpjes) en ook makkelijk in gebruik, maar toch wel minder van kwaliteit.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren? Meld je dan eerst aan bij de Booswichtenclub.