28-05-2009

Diesel for successful crashing


Wat is er mis met een klaphelm van Schubbert, een multifunctioneel textielpak of een smaakvol veiligheidshesje? Helemaal niets natuurlijk. Alleen willen jongeren er voor geen goud mee gezien worden.

Daarom is het mooi dat Diesel nu een motor/scooterhelm op de markt heeft gebracht. Want Diesel betekent wat bij jongeren: successful living, stijl, sex en nog wat van die dingen. Echte helmmerken hebben bij hen niet of nauwelijks een imago of betekenis. Net als motorkledingmerken. Dus als de Diesels, Replays en G-stars zich ook daar eens zouden storten, krijgen we de jongeren vast nog wel eens op de motor.

'Diesel helmen?' vroeg de inkoper van een motorpaleis met een vies gezicht. 'Die lui hebben het hoog in de bol. Je moet het een voorrecht vinden om hun spul te verkopen. Nou, dan hoeft het van mij al niet meer. We moeten ook maar afwachten of die helmen wel veilig zijn.'

Ja, daar zit de trendgevoelige jongere op te wachten. Op een helm die goedkeuring van de Consumentenbond krijgt. Net als op een spijkerbroek die de botsproef doorstaat. Maar goed, als de motorhandel het niet begrijpt, dan hebben modemerken nog genoeg andere verkoopkanalen. Of ze openen gewoon een eigen winkel.

3 opmerkingen:

  1. He, leuk. Bij je rechteroor kun je tanken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En de brandstof staat achterop de helm vermeld. Kan je het als m/v nooit meer vergeten, wat je nou eigenlijk moet tanken.

    Hebben ze dit soort helmen ook met bier merken?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bier? Ja vulopening zit aan de voorkant. Kun je ook op het terras je helm ophouden.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren? Meld je dan eerst aan bij de Booswichtenclub.