31-10-2009

Kouwepoten 2009: Grote Dingen


De Kouwepotentocht van 2009 gaat geen pittoresk, schilderachtig ritje worden. Het thema is deze keer NEDERLAND XXL, dus rijden we langs zware industrie, megacontaineroverslagplaatsen en andere Grote Dingen. We beginnen in de spelonken van een droogdok en eindigen in de gangen van de Oosterscheldekering. Datum 28 november, inschrijven vanaf 13 november.

4 opmerkingen:

  1. 't was vorige jaar leuk. Ik ga deze keer dus weer mee. Hoop dat er meer van mijn kluppie inschrijven!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Potjandosie....kan niet mee. Wilde juist eindelijk eens meerijden. Kunnen jullie geen ontzettendkoudepotentocht in februari organiseren?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Chris We maken de routes tegenwoordig in Mapsource, maken daarna een duplicaat, dat we herberekenen en vervolgens gelijktrekken met het origineel. Dat moet grotendeels voorkomen dat er afwijkingen ontstaan. Maar het zou kunnen dat je een ander resultaat krijgt als je bepaalde voorkeuren hebt ingesteld. Ik zal het onze deskundige vragen.
    Je bent overigens net niet de eerste die zich heeft ingeschreven, maar eh... de 92ste. Vanwege de belangstelling hebben we nu een tweede startpunt gemaakt met wat meer ruimte dan bij het eerste: een mooi gelegen restaurant bij het havenhoofd. Verder blijft de tocht voor iedereen dezelfde.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren? Meld je dan eerst aan bij de Booswichtenclub.