18-10-2009

Liberté, egalité, balletje saté

De Nachtrit van Promotor is voorspoedig verlopen. Er waren betrekkelijk weinig ongelukken en bekeuringen, het aantal amputaties en slagaderlijke bloedingen viel ook mee. Ook al waren er meer deelnemers dan ooit: ruim 350. Door de harde wind hadden we bij het eerste stoppunt nogal wat moeite om de broodjes bal met satesaus warm te krijgen. Maar met wat hulp van deelnemers en de legendarische Alfred Tuitel is dat toch gelukt. Al was de ene lichting ballen aanzienlijk warmer dan de andere.

Soms ook wat hilarische stroefheid bij de inschrijving van enkele Friese deelnemers: de dochters van Nico verstaan geen Fries.

Twee keer een bericht van een valpartij, maar de slachtoffers konden gewoon doorrijden. Verder alleen maar gezelligheid en een paar magische momenten: de sterrenhemel boven de pikdonkere dijk van Enkhuizen, de aankomst bij het Aviodrome tussen de oude vliegtuigen.












2 opmerkingen:

  1. Volgens mij valt dat best wel mee met de gemiddelde leeftijd hoor. Die komt echt niet onder de 55.

    't Was leuk zo te zien. Logisch ook met z'n zovelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @chris We hebben al weer een paar bijzondere sfeervolle locaties gevonden, dus dat gaat leuk worden. Het zal wel weer storm lopen, dus je moet er snel bij zijn.

    @koos Je hebt de meisjes zwaar beledigd.En ja, veel deelnemers zijn bij het begin van een tocht boven de vijftig. Maar even later worden ze allemaal kleine jongens die lekker aan het spelen zijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren? Meld je dan eerst aan bij de Booswichtenclub.