13-01-2010

Onze motorbroeders zijn Belgische wegen zat


Tot aan je knieën in het asfalt door spoorvorming, spekgladde betonwegen na een beetje motregen, scheuren en gaten in het wegdek waarin meer verdwijnt dan in een zwart gat. En de levensgevaarlijke regel dat linksafslaand en tegemoetkomend verkeer tegelijkertijd oprijden. Om maar eens wat te noemen. Ja. De Belgische wegen zijn zwaar klote.

Dat vinden niet alleen wij, maar ook Vlaamse motorrijders. Velen kunnen dit niet meer navertellen, maar ruim 500 overgebleven motorbroeders hebben zich nu verenigd in de Facebookgroep Motorrijders Die De Slechte Belgische Wegen Beu Zijn!!! En wij kunnen ook lid worden.

De bedoeling van de groep is zoveel mogelijk wegenellende in beeld en woord te verzamelen. Een zwartboek dus. Hierna volgt de zware opgaaf aan de Belgische politiek uit te leggen wat Facebook is. Maar we zien nu al uit naar het moment van behandeling in het parlement. ('Hips...groenboek? Daarna witboek! Oewitboek! Hik. Zwwwwaaaartboek? En dan... Facebook!...Burp.')

2 opmerkingen:

  1. voor verbetering is het toch nooit te laat? En dan zouden ze de wegen en de omgeving meteen een stuk minder somber moeten maken. Zonder de slechte wegen, het saaie landschap en de troosteloosheid van steden en dorpen, zou Belgie een van de leukste landen zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren? Meld je dan eerst aan bij de Booswichtenclub.