14-03-2010

Inschrijving mieterse lenterit begonnen!

Het veurjaar, waar het motorrijdende deel der natie zo lang naar heeft uitgekeken, zal deze keer officieel zijn aanvang nemen met de mieterse Primavera motortocht. Met leuzen als: ‘Accepteert ons toch, dit moeten wij toch immers zelf weten!’ Of: ‘Scheert u weg met uw trage rijwiel, vandaag is den weg voor ons!’ zullen de gemotoriseerde belhamels zich luidruchtig op dijkjes en binnenwegen manifesteren.

In de vroege ochtenduren zal de meute zich verzamelen bij het koeienverhuurbedrijf van de heer Bens te Koolwijk. Motorliefhebbers die niet in het bezit zijn van een rijvaardigheidsbewijs en een motorrijwiel, kunnen zich vervoegen bij boerensolexverhuur Herpen.

De tourrit doet alle streken aan waar gans Nederland in de jaren vijftig zijn eerste schreden op het toeristische pad maakte: de Betuwe, het Groene Hart, 't Gooi en de Bollenstreek in volle lenteweelde. Van start tot finish aan de Langevelderslag krijgen de deelnemers tal van versnaperingen en een eigentijds T-shirt aangereikt. Den inschrijving is reeds begonnen!

Update: De inschrijving is alweer voorbij. Volgeboekt = 300 mannen en vrouwen. Gezellig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren? Meld je dan eerst aan bij de Booswichtenclub.