05-03-2010

Faroer-reis uitgesteld

Waar is nou die klimaatopwarming als je hem nodig hebt? Met andere woorden: hierboven een bergweggetje op de Faroer op dit moment. En daarom zitten we nu thuis, terwijl we anders een paar uur geleden op de motor naar Esbjerg (DK) waren gestapt.

Voortdurend op je bek vallen in de sneeuw en voor afgesloten wegen komen te staan, is weliswaar avontuurlijk, maar is het ook leuk? Dat wordt nogal eens overschat. En een verhaal met alleen maar winterse ellende stond bovendien al in de Promotor van januari.

Maar behalve dat we mietjes zijn, geeft de sneeuw een geheel ander probleem. De Faroer zien er niet uit. Heel anders althans dan de aanbieding die we erbij willen doen. Dat wringt, dus wachten we ruim een maand. De aanbieding wordt overigens bijzonder, heel bijzonder zelfs.

1 opmerking:

  1. We stonden in de startblokken en keken er erg naar uit ja, maar we hebben goede redenen om het uit te stellen, dus de kater was van korte duur. Wel echt vervelend is enkele zeer behulpzame mensen hun werk voor niets hebben gedaan. Maar dat hopen we over ruim een maand weer recht te zetten.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren? Meld je dan eerst aan bij de Booswichtenclub.