22-05-2010

Wish you were here..?



Nou, wij wel. De Faroer (klik foto voor lightbox), een van de best bewaarde geheimen van Europa. Achttien eilandjes middenin de oceaan. Nergens ben je meer dan drie kilometer van het woeste water af. Hoge rotskusten, bergen tot over de 800 meter, kristalheldere rivieren, een paar honderd kilometer slingerweg, zwerfhouten huisjes in wit, blauw, rood en groen.

We staan al maanden in de startblokken, maar steeds lag er te veel sneeuw. Vrijdag gaat het misschien lukken. De eilanden liggen er *glup* stralend bij en morgen zou de temperatuur voor het eerst dit jaar wel eens met dubbele cijfers geschreven kunnen worden. Daarna zakt ie weer flink. Ja, je weet het daar nooit zolang het winter is - een maand of negen per jaar, beginnen we te geloven.

1 opmerking:

  1. We zijn nog niet weg, Chris. En je weet het daar nooit: kijk, alweer een pak sneeuw gevallen op dit moment: http://forsvaret.dk/frk/webcam/sornfelli/Pages/Webcam%20-%20Udsigt%20fra%20bunkerindgang%20p%C3%A5%20Sornfelli.aspx Als het doorgaat, zal het in elk geval een kouwepotentocht worden. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren? Meld je dan eerst aan bij de Booswichtenclub.