01-04-2010

VVN meldpunten voor gevaarlijke wegen

Nederland heeft de veiligste wegen ter wereld. Dus nu nog strijden voor nog meer rotondes, flitspalen, verkeersdrempels en minder bochten grenst aan fundamentalisme. Toch, of daarom, heeft Veilig Verkeer Nederland zojuist drie meldpunten geopend voor verkeersklagers, zodat ook het allerlaatste beetje avontuur uit de wegen gestreken kan worden.

Zou er gebruik van worden gemaakt? Vast wel. Hoe beter de wegen, hoe sneller mensen klagen, zo gaat dat.

Link wordt het als de klagers de grenzen oversteken en terecht komen in gebieden waar de wegen nog niet foolproof zijn. Daar moeten ze ineens echt opletten. Ben benieuwd hoe de Nederlanders het er daar in de statistieken van af brengen. We schijnen bekend te staan de slechtste rijders van Europa, kwam laatst uit een onderzoek. Misschien een ideetje voor VVN: richt Veilig Verkeer Buitenland op. Hebben ze daar nog jarenlang werk, kunnen ze veel mooie dienstreisjes maken en hoeven ze niet steeds in de spiegel te kijken of Peter R. de Vries achter ze aan zit.

1 opmerking:

  1. Mr. Spock

    Juist omdat hier in NL alles geregeld is hoeven we zelf niet meer na te denken, als je onderweg al nog niet slaapt dan ga je het spontaan doen met onze 'maximum' snelheden...

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren? Meld je dan eerst aan bij de Booswichtenclub.