03-07-2009

Slooppremie bij elektrische bamiscooter


In de motorwereld barst het van de mannen die precies weten hoe een echte motor hoort te rijden, te klinken en eruit hoort te zien. Dus verandert er maar weinig, want alles wat afwijkt vinden ze maar niks.

Voor vernieuwing moet je in een heel andere hoek van de motorwereld zijn: bij de meisjes. Daar kan alles wat bij mannen taboe is: gekke kleurtjes, hippe designs, made in China, een stofzuigerblok en vanaf nu zelfs een slooppremie. Dit alles bij elkaar vind je terug in de Ebretti Electric. Klinkt Italiaans, maar is een elektrische Nederlandse bamiscooter. Oftewel: gebouwd in China, maar dan wel volgens moderne Nederlandse normen.

Het resultaat: een kek en wellicht degelijk retroscootertje dat 45 km/h haalt en een actieradius van ruim 50 km zou hebben. De 25 km/h-versie moet met een volle accu zelfs 80 km ver komen. De adviesprijs is het dubbele van een gewone bamiscooter: 2395,-, maar wie een aftandse stinkscooter of -brommer inlevert, krijgt 350 euro slooppremie terug. De kosten voor elektriciteit liggen 70 procent lager dan voor benzine. En nog lager als je hem in het stopcontact van de buren prikt.

Ebretti richt zijn pijlen vooral op meiden van tussen de 16 en 25, yuppen en Holleeders. Maar je zou toch zelf ook bijna een proefritje gaan maken.


2 opmerkingen:

  1. Heeft zoiets nou ook een kickstarter?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Meiden van tussen de 16 en 25? Ik heb wel eens naar de kickstarter gezocht...

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren? Meld je dan eerst aan bij de Booswichtenclub.