12-06-2009

StickerFix: voor kleine lakschades


Het is niet langer nodig een motor in ducktape-kleur te kopen. Om lakschades te verbergen heeft AkzoNobel namelijk StickerFix bedacht. Dat is een velletje stickers dat door schadebedrijven op kleur naar keuze wordt gebracht. Krasjes op de tank of kuip kun je zo zelf vrijwel onzichtbaar wegwerken. Later zullen de basiskleuren ook verkrijgbaar zijn bij zaken als Halfords. Ze zijn ontwikkeld voor auto's, maar blijven mogelijk ook op een motor plakken.

De vinylstickers (geleverd op A5-velletjes) kun je uiteraard ook preventief aanbrengen. Met een fohn zijn ze weer te verwijderen. De prijs is nog niet bekend.

5 opmerkingen:

  1. Een keertje door Death Valley en je Harley heeft weer butsen en krassen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @koosplaggenborg: helemaal vraag niet begrijpen ik jouw.

    @StickerFix: Konden we op wachten. AkzoNobel is sinds jaar en dag marktleider in lakken voor overspuiten van auto's (en motoren). Het overgespoten onderdeel past precies bij de rest, ook al is het oud, en komt de originele lak van een andere fabrikant. Op veel moderne auto's zit de StickerFix volgens mij al. Typisch van die randjes bij de achterklep van stationwagons en bij de portieren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Stickerspul is nie begraip nie. Staal roest en daarvoor is Hammerite uitgevonden. Maar plastic roest toch niet? Why bother?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Misschien bedoelt koosplaggenborg dat de FickerStix er in Death Valley vanwege de warmte van de Harley afvallen, en dat de butsen en krassen (die onder de StickFlix zaten) weer tevoorschijn komen?

    Anyhoo, met een luchtgekoelde tweecilinder is het niet aan te raden door Death Valley te rijden, butsen of niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Vroeger heette ik gewoon Koos, nu niet meer. Ik AIM nie begrijp nie.

    Najah. 't Is inderdaad te heet in Death Valley. Stickers vallen er gewoon vanaf. Dat is dan wel te begrijp wel. Maar een maandje geleden was ik er in de auto. Dan merk je niet dat het heet is. Poeh, gelukkig maar. 109 graden was het.


    In zuid Frankrijk werkt het ook niet want daar waait de fohn. Rotspul dus. Je laat je toch niet door je stikkerts voorschrijven waar je heen mag op vakantie?

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren? Meld je dan eerst aan bij de Booswichtenclub.